Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Начало

Натурален ябълков оцет "ЛИДИЯ"

"/>


Поради зачестилите случаи на злоупотреба  от некоректни производители предлагащи фалшив оцет и показват нашият сайт като техен ,ви уведомяваме,че нашият Натурален ябълков оцет може да поръчате единствено и само на тел:0878829004 и чрез сайта ни http://lidiq.com  ,за което качество НИЕ гарантираме!!!

Натурален ябълков оцет „ЛИДИЯ“

Натурален,органичен ябълков оцет,произведен по традиционна рецепта

Какво прави нашият оцет  специален?

  • Нашият ябълков оцет е непастьоризиран и естествен продукт. Ние не използваме никакви химикали, за да ускорим  процеса, или да променим  външния вид на нашия продукт.
  • Непастьоризиран и е буквално  жив. Той е мътен, тъй като оцетната "майка" е в него.
  • Непастьоризираният  ябълков оцет има мощни здравословни качества.
  • Пастьоризираният оцет обикновено е бистър, което означава, че е загубил голяма част от тези качества. Това е  оцета,който  най-често и лесно намирате в големите супермаркети.
  • Нашите ябълки се берат и обработват на място.
  • Ние използваме внимателно подбрана комбинация от ябълки.

Днес, по-голямата част от производството на оцет се извършва главно с търговска цел и се произвежда от синтетична оцетна киселина. За съжаление, само 10% от производството на  оцет в света са направени чрез  биологичния метод, от които  само малък процент е направен  чрез традиционен бавен процес.  

Естественият  процес на ферментация е много дълъг и  много по-трудоемък от съвременните  методи.   Бавният процес произвежда плътен и богат на хранителни вещества оцет .   Вкусът  и ароматът, които характеризират бавно направеният оцет, не могат да бъдат намерени в масово разпространеният оцет .


Натуралният ябълков оцет е хранителен продукт ,не е хранителна добавка или лекарствено средство!

Информацията поместена в сайта е взаимствана от книги на Д-р Джарвис,Пол и Патриша Брег,Анастасия Семенова,Академик Болотов,Книгата "Лечебният ябълков оцет",както и от чужди сайтове.
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg