Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Детоксикация на организма

Ябълковият оцет е естествен детоксикиращ продукт, който нежно премахва токсините от организма, пречиства кръвта и изгражда имунната ви система. От почти непознат ,преди няколко години придоби голяма популярност и сега е в основата на много диети и детокс програми.

Натуралният ябълков оцет  е чудесен за вашето здраве - той има антибактериални свойства за борба с микробите, а също и балансира витаминните  недостатъци, причинени от лошото хранене, има и прекрасни почистващи свойства.

Ябълковият оцет е пълен с антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали и  забавят процеса на стареене. Също така стимулира лимфната система, за да елиминира отпадъците.

Други предимства

Ето няколко от другите ползи, които можете да очаквате от ябълковия оцет. 

 Увеличете вашите енергийни нива 
Ябълковият оцет е отличен, за да ви даде жизненост и да премахне умората.

Ускорите метаболизма си 
Доказано е ,че Ябълковият оцет ускорява, метаболизма. Той е мощна комбинация от витамини, минерали и микроелементи. Ябълковият оцет е с особено високо съдържание на калий.

  • Потиска апетита 
    Ябълковият оцет разгражда мазнините. Той  може да Ви бъде полезен  за да се отървете от излишните килограми. Той потиска апетита ви,и намалява чувството за глад.
  • Намалява  подуването  на корема 
    Натуралният ябълков оцет  е мощен диуретик. Подходящ е за  жени, които задържат вода , по време и преди менструалния цикъл.
  • Стабилизиране на нивата на захарта 
    Доказано е,че Ябълковият оцет , стабилизира нивото на кръвната захар.Това е една от причините, поради която  Ябълковият оцет се използва като естествена добавка за диабет страдащите.
ябълков оцет 10 Януари 2012
Здравейте.За детоксикация пийте 3 пъти дневно по 2-3 с.л Натурален ябълков оцет ,разтворен в чаша вода или зелен чай,с 1с.л. мед
Hristina Angelova 24 Май 2012
а каква е рецептата за ябълков цет?
lidiqivo 26 Май 2012
Здравей,Христина.В интернет има рецепти за приготвянето на ябълков оцет.Ние няма как да дадем нашата рецепта,защото все пак е фирмена тайна:)
Mehmed Sali Mehmed 11 Май 2014
reyalnata sena v
magazina kolko stuva
Гост 5 Юли 2014
Здравейте, в какво количество вода е препоръчително да бъдат разтворени тези 2 с.л. и трябва ли да правим някакви почивки при приема му?
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg