Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Как да отслабнем с ябълков оцет и зелен чай

Налице е драматичното нарастване на затлъстяването през последните 20 години. Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията през 2009 г., около 26,7% от възрастните в САЩ са с наднормено тегло. Не е чудно, защо толкова много хора търсят бързо решение на този проблем ,като спазват  диета или пият „магически“ добавки. Въпреки че това звучи примамливо, не забравяйте, че не всички добавки са ефективни или безопасни. Комбинирането на зелен чай и ябълков оцет  със здравословно хранене и физически упражнения може да ви помогне да изгубите тези нежелани килограми.
Пийте ябълков оцет . Последните проучвания проведени от учени от Университета Лунд  доказват,че Натуралният ябълков оцет е естествено средство,което потиска апетита. Те са доказали, че приемането  на 2 супени лъжици ябълков оцет преди хранене създава усещането за ситост  и помага на хората на диета, да ядат по-малко.
Вземете екстракт от зелен чай. Проучване, публикувано в "American Journal“  откри, че екстракта от зелен чай води до значително увеличение на разходите на енергия и дава тласък на обмяната на веществата. Тези ефекти вероятно се дължат на високите концентрации на катехин полифеноли, открити в зеления чай, който помага да се засили скоростта, с която тялото ви изгаря калории.
Учени от Чикагския университет установили, че Съчетанието на зелен чай с Натурален ябълков оцет е помогнало на плъхове да загубят до 21% от телесното си тегло.  

Използвайте суров,нефилтриран ,непастьоризиран ябълков оцет

Iskra Jekova 10 Януари 2012
От къде и как да получа ябълков оцет ?
ябълков оцет 10 Януари 2012
Здравейте.От нашият ябълков оцет може да поръчате на тел 0878829004.
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg