Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Натурален ябълков оцет при анемия

Анемия- патологично състояние, характеризиращо се с намаление на хемоглобина в кръвта. В допълнение, анемията е рязко намаляване на броя на червените кръвни клетки. Тя може да възникне във всяка възраст. Причините за анемия могат да бъдат различни заболявания, както и някои физиологични състояния като бременност,ускорен растеж, лактация.
Анемията е особено опасна при малки деца.Може да бъде свързана с менопаузата, хормонални нарушения, хранене, заболявания на стомашно-чревния тракт, черния дроб, бъбреците, автоимунни заболявания, хирургични интервенции и други фактори.
Във всички случаи, анемията трябва да бъде лекувана. Повишаването на нивото на хемоглобина в кръвта с помощта на желязо-съдържащи препарати на химическата основа, не винаги е безопасно.Приемането на храни, които съдържат желязо,също не е много ефективно, защото те трябва да се ядат в твърде големи количества. Натуралният ябълков оцет ябълков оцет е точно това, което ви е нужно: той съдържа желязо в силно концентрирана форма. Той съдържа и витамини B1,B2,B6,B12, и фолиева киселина и то в естествена лесноусвоима форма. Ето защо, ябълков оцет - е ефективен и напълно безвредни лекарство за анемия.Достатъчно е три пъти дневно да се изпива 1 чаша вода с 1 с.л ябълков оцет и по желание 1 ч.л мед.

Ето защо, ябълковият оцет - е ефективен и напълно безвреден, за лечение и профилактика на анемията.

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg