Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Натурален ябълков оцет при висок холестерол

Холестеролът  е стерол (комбинация между стероид и алкохол) и липид, съдържащ се в клетъчните мембрани на всички тъкани на човешкото тяло. Холестеролът всъщност е необходим  за изграждане на клетките в организма и за генериране на хормоните, които ни помагат да се справим със стреса .Има два вида холестерол, добър и  лош.За производството на холестерол" основна функция има  черния дроб и ябълковия оцет се използва от стотици години насам, за да подпомогне  черния дроб  да се освободи от  токсините.
Нивата на холестерола в тялото 
Човешкото тяло също получава холестерол от храната, която  консумира. Всъщност, холестерола, генериран от черния дроб е достатъчен за изискванията на тялото и не е нужно да го приемаме и  отвън.
Ябълковият оцет и холестерола 

Ябълковият оцет за висок холестерол, е древен лек. Лекари от древна Индия, заедно с древните египтяни са го използвали за лечение на заболявания от всякакъв вид, тъй като те са знаели, че той подобрява потока на кръвта и общото кръвообращение. Ферментацията  на ябълков сок води до ябълково вино, което след взаимодействие с кислорода, превръща алкохола в оцетна киселина. Оцетната киселина с ябълковия пектин е сърцевината на ябълковия оцет, който съдържа над 50 аминокиселини, минерали като магнезий, калий, калций, витамини и бета-каротин. Ябълковият оцет (втечнява мазнини) холестерол, мазнини, слуз, и натрупани депозити, които могат да причинят сериозни здравословни проблеми. По този начин, "ябълковия оцет за висок холестерол" се превърна в ключовата фраза, когато говорим за средства за контрол на холестерола. 

Ябълковият оцет и нивата на холестерола в тялото 

Ябълковият оцет помага за понижаване на нивото на холестерола . Една супена лъжица ябълков оцет с малко мед е чудесно средство за понижаване нивата на холестерола.  Можете да върнете нормалните (безопасни)граници на холестерола отново, с консумацията на ябълков оцет. Той също помага да намалите теглото си по естествен път. Теглото и холестерола също са свързани . Ябълковия пектин, водно разтворимите диетични влакна в ябълковия оцет абсорбират мазнините и холестерола, а след това ги изхвърлят навън и намаляват  техните нива. Както знаете, черния дроб играе решаваща роля в процеса на обмяната на веществата и ако храната не се метаболизира правилно, това ще доведе до наддаване на тегло. Правилното храносмилане на мазни храни и правилното метаболизиране  на белтъчини, мазнини и минерали в необходимите вторични продукти се извършва с помощта на ябълков оцет. 
 Ябълковият оцет е лесно достъпен и лесен за  консумиране  продукт. Така че, при проблеми с  холестерола той  се счита за един от най-съвършените продукти,който се предпочита от милиони хора по света.

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg