Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Натурален ябълков оцет при възпаление на сливиците

Тонзилит - остро възпаление на сливиците предизвикано от  различни вируси: аденовирус, стафилококи, стрептококи.  Острите заболявания могат да се превърнат в хронични. Хроничното възпаление на сливиците води до затруднено  носно дишане, заболявания на околоносните кухини - синузит, а дори и зъбите. 
Симптомите са познати на мнозина, защото всеки поне веднъж е боледувал от тази болест. Болка, парене, болка в ухото, неприятна миризма в устата, подути и червени сливици,пресипнал глас. Колкото по-бързо започне на лечението, толкова по-бързо ще дойде възстановяването.Така че не се колебайте,ако имате  бутилка природен ябълков оцет. Той е отлично средство срещу вируси. 

 Рецепта номер 1 
В половин чаша топла вода се разтваря 1 чаена лъжичка ябълков оцет. Прави се гаргара с този разтвор на всеки час.Правете процедурата, докато болката премине. 

 Рецепта номер 2 
Приготвя се смес: ¼ чаша ябълков оцет и ¼ чаша течен мед. Разбърква се добре и се съхранява в хладилник. 
Вземайте по  1 супена лъжица на всеки 3 часа през деня. На следващия ден,намалете приема  до 3-4 пъти на ден, защото болката вече ще е значително по-слаба ако не и напълно отшумяла. 

Използвайте суров,нефилтриран,непастьоризиран натурален ябълков оцет.

Гост 3 Март 2012
от 2 години са ми подути сливиците имам и болки много съм отчаяна помогнете ми със съвети страх ме да ги вадя понеже съм на 46 години
ябълков оцет 4 Март 2012
Здравейте г-жо,ние сме само производители на Натурален ябълков оцет,рецептите,които пишем са взети от книги ,превеждани са от чужди сайтове.Съвсем спокойно може да пробвате една от горе посочените рецепти.
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg