Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Съвет за красива кожа. Aнти-бръчки лечение за перфектна кожа.

Бръчките произхождат от вредата от свободните радикали, в околната среда. Свободните радикали могат да бъдат намерени в ултравиолетовата (UV) лъчи на слънцето, замърсяване, електроника, като например компютри и др. Излишно е да казваме,че  свободните радикали е трудно да се  избегнат, но има   естествени начини да ги блокираме и да предотвратим  увреждането на кожата. Натуралните средства за премахване на  бръчките са ефективен и евтин начин да  възвърнем младостта и красотата на  кожата.
Ябълковият оцет е различен от другите видове оцет, тъй като не е дестилиран и който запазва всичките си  хранителни вещества, които иначе биха били разрушени. Ябълковият оцет също съдържа  алфа-хидрокси киселини, които почистват  кожата и премахват  мъртвите кожни клетки,изглажда дълбоките бръчки и финни линии. 

Използването на оцет с разнообразие от растения или етерични масла за козметични цели могат да бъдат проследени още от римско време до днес. Оцетът има тонизиращо действие, стимулира циркулацията на кръвта в малките капиляри, които напояват кожата. Също така е антисептично, предотвратява  разпространението на бактерии, вируси, или дрожди, които предизвикват инфекция. Ябълковият оцет е богат на алфа-хидрокси киселини .Той може да се разтвори прекомерните мастни отлагания по повърхността на кожата и има пилинг  ефект. Не на последно място, оцет регулира рН на кожата. Оцетът е най-ефективен, когато се използва с лавандула, розмарин, роза и зелен чай. Важно е да  използвате най-високо качество ябълков оцет.  Лавандула, розмарин и розово дърво 

Лавандула, розмарин и розово дърво 
1 с.л ябълков оцет 
Етерични масла: 3 / 5 чаена лъжичка лавандула и розмарин, 2 / 5 чаена лъжичка палисандрово дърво 
Плюс: 2 с.л. глицерин

Ябълков оцет и зелен чай

1.с.л Натурален ябълков оцет,

1с.л Зелен чай

1с.л мед

1с.л захар

Разбърквате всичко добре и нанасяте на лицето за 10 мин.

Хидратиращ крем
45 мл (3 супени лъжици) маслиново масло
45 мл (3 супени лъжици) масло, пшеничен зародиш
45 мл (3 супени лъжици), слънчогледово масло
45 мл (3 супени лъжици) ябълков оцет
4 жълтъка
 Съставките трябва да са със стайна температура.
Смесете двата вида масла,след това разбийте яйчните жълтъци и бавно добавете маслата, като  разбърквате непрекъснато. Накрая добавете натурален ябълков оцет и разбъркайте. Сложете в буркан и  съхранявайте в хладилник.
Използвайте този крем, за  овлажняване на кожата.

Използвайте суров,нефилтриран,непастьоризиран ябълков оцет

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg