Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Ябълкова меласа

Ябълкова меласа

Плодовете предлагат голямо разнообразие от естествени захари, за да могат да се използват като естествени подсладители. Всеки плод има собствен уникален захарен профил, който най-често включва захари като захароза, фруктоза, глюкоза и сорбитол. Съотношението на всеки захар  варира в зависмост от плода.

                 

% Захари

Плодове*

Глюкозата

Фруктозата

Захароза

Сорбитол

Ябълка

24%

52%

24%


Круша

11%

53%

15%

21%

Грозде, бели

45%

54%

1%


Праскова

10%

10%

75%

5%

Ананас

27%

20%

53%Ние знаем, че по-високото съдържание на фруктоза е от полза за контрол на метаболизма ,на кръвната захар и осигуряват по-продължителна доставка на енергия.Някои плодове имат много по-високи нива на фруктоза, отколкото други.

Натуралнaта ябълкова меласа  е произведена от висококачествен ябълков сок,от внимателно подбрани пресни ,естествено узрели ябълки,за да се осигури естествената им сладост. Този продукт  съдържа концентрирана форма на естествени плодови захари.

Ябълковата меласа има широко приложение,тя е много сладка(само и единствено естествена захар),с кехлибарен цвят .Тя придава незаменим вкус на вашите сладкиши,чай,а защо не и кафе.Може спокойно да се използва като заместител на захарта.

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg