Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Ябълков оцет и мед: противоположностите се Привличат!

Съчетанието на ябълков оцет и мед е доказано, че има поразителен ефект за лечение за редица заболявания.

Ябълковият оцет, направен от ябълков сок чрез ферментация - съдържа важни витамини, включително бета-каротин, както и киселини, ензими и много други минерали. Тези компоненти, комбинирани и подсилени с мощните свойства на меда, са невероятен  домашен лек.

Винаги използвайте ябълков оцет, който е с биологичен произход. Това означава, че не е пастьоризиран или филтриран, защото дестилираният ябълков оцет, е синтетично произведен и не съдържа хранителни вещества, съдържащи се в органичният вид. 

Възпалено гърло

Ябълковият оцет и мед могат  да ви дадат голямо облекчение при възпалено гърло. Ако имате проблеми с болки в гърлото, се смесват 1 / 4 чаша мед и 1 / 4 чаша ябълков оцет. Вземете една супена лъжица от тази смес на всеки 4-5 часа. Тази напитка помага и за изчистване на слуз от гласните струни.

Разстроен стомах

Смесване на ябълков оцет с мед също е чудесно средство при стомашно неразположение. За да се отървете от проблемите, смесете една супена лъжица мед и една супена лъжица ябълков оцет, добавете тази смес в чаша топла вода и я изпийте. Д-р DC Jarvis, лекар от Върмонт казва, че оцет,мед и вода  помагат на храносмилането, не позволяват образуването на  киселини и образуването на газове в стомаха след хранене.

Артрит и проблеми със съня

Болката в ставите, при пациенти, страдащи от артрит, ги кара да имат сериозни проблеми със съня. Заспиването  след като е бил събуден от болка винаги е проблем за тези пациенти. За да помогне за облекчаване на на този проблем, пациентът може да изпие чаша чиста вода, смесена с една супена лъжица ябълков оцет и една супена лъжица мед.

Кръвно налягане

Ябълковият оцет съдържа калий и магнезий - помага да се нормализира високо кръвно налягане, чрез отпускане на стените на кръвоносните съдове. Пиенето на чаша вода, смесена с 2 супени лъжици ябълков оцет и 2 супени лъжици мед всяка сутрин може да помогне за нормализиране на кръвното налягане, както и намаляването на нивото на холестерола.

Астма

Смесване на мед, заедно с ябълков оцет и лимонов сок е алтернативно решение за лечение на астма.  Една супена лъжица от тази смес може да се приема три пъти на ден. Тази смес също помага за намаляване на възпалението.

Главоболие

Комбинацията от ябълков оцет и мед също може да помогне за облекчаване на главоболие. За тази цел, се кипват равни количества мед и ябълков оцет и се вдишва парата. 

Гост 20 Юни 2013
za koi qbolkov ocet stava vapros za tozi v xranitelnite magazini li ?ili nekakav po specialen i kade mojem da go namerim?
lidiqivo 27 Юни 2013
Здравейте.Ние сме производители на Натурален ябълков оцет.До колкото имаме информация в магазините се предлага оцет получен от синтетична оцетна кислеина,която се добива от петролни деривати,т.е в него има всичко друго ,но не и ябълки.Ние гарантираме за нашият продукт,че е произведен единствено и само от ябълки,без добавки,оцветители и консерванти.Къде може да намерите нашият оцет има информация в бутон партньори.
Гост 10 Септември 2013
Днес ще си получа пратката от Натурален ябълков оцет.Ще пробвам и ще пиша за резултатите,но след време...
Гост 2 Януари 2014
5 к.г ябълки се рендосват на едро ренде и се поставят в кофа или бидонче ,след това се поставя мая от стар оцет ,похлупва се отгоре с чиния и отгоре капак да хе се изпарява. Разбърква се докато ферментира. Филтрува се през хасе и се поставя в тъмен съд--шишета от бира с марля за известно време. Без вода, захар и т.н. 100% оцет,за всичко.
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg