Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Ябълков оцет при разширени вени

"/>
БИЛКОВИ БАЛСАМИ И ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ ЩЕ ПОМОГНАТ ДА ПОДХРАНИТЕ И ВЪЗСТАНОВИТЕ ИЗТЪНЕЛИТЕ СИ ВЕНИ


 Уплътняване на отслабналите и изтънели вени. Ето една рецепта за “уплътняването” им. Смесете по равно кора от дъб, жълъди, кора от бяла ива и плодове от конски кестен. Една супена лъжица от тази смес се залива с чаша студена вода, слага се да ври на бавен огън 10-15 минути, след което се прецежда. Този балсам се използва като при горната рецепта.

- А какво включва третият етап от вашето лечение?

- Този е подхранващият етап. И е свързан с използване на ябълков оцет, който да тонизира кръвоносните съдове, да ги подхрани и повиши тяхната еластичност. Всъщност ябълковият оцет помага изцяло да се избавите от възпалението и да възстановите изтънелите стени на кръвоносните съдове. Всеки ден по веднъж много внимателно, с кръгови движения втривайте във вените си отгоре надолу разтвор на ябълков оцет - ако е 4-процентен, съотношението с водата да бъде 1:1, ако е 6-процентен - 1:2, ако е 9-процентен - 1:3. Първите две седмици втривайте само ябълков оцет. През следващите две седмици добавяйте към него мед - на един литър оцет 50 г мед. 

И накрая, последните две седмици - на един литър оцет добавяйте по 100 г мед. Трябва да го приемате и вътрешно с вода - по 2 чаени лъжички на 100 мл вода 2 пъти на ден. Това можете да го правите през целия период на лечение. Излишно е да казвам, че трябва да използвате натурален ябълков оцет. Освен всичко друго, през целия лечебен период трябва да се лекувате за разреждане на кръвта. Но вместо аспирин, приемайте ескузан, който съдържа сух екстракт от конски кестен. Цялото лечение обхваща около три и половина месеца. Така не само ще избегнете операцията, но ще излекувате и вените. 
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg