Натурален ябълков оцет
Био сертифициран Натурален ябълков оцет

Ябълков оцет за отслабване

Ябълков оцет за отслабване

Ползите за здравето на ябълките  са обезсмъртени с поговорката "една ябълка на ден държи доктора далеч". Ябълките съдържат различни витамини и минерали, пектин, разтворими фибри и др.  Според привържениците на ябълковия  оцет , този продукт е много по-здравословен от ябълките в суров вид.Ябълковият оцет, който се произвежда чрез ферментация на цели ябълки, отдавна е бил използван като здравословна добавка, тъй като тя е богата на витамини и минерали, ензими, аминокиселини и пектин. 
Ябълковият оцет е богат на витамини, като витамин C , витамин Е, витамин А, витамин Р, витамин В1, витамин В2 и витамин В6. Също така съдържа и минерали като манган, желязо, калций, натрий , магнезий , сяра, мед, фосфор, силиций, хлор и флуор . Освен витамини и минерали, ябълков оцет също съдържа много ензими, аминокиселини, алкохолни киселини, пропионова киселина, пектин и др, които са полезни за човешкото тяло. Следователно, той се счита за най-добрата добавка към диетата. Твърди се също, че може да намали  холестерола в кръвта , помага на храносмилането се, понижава кръвното налягане, укрепва  сърцето, нормализира кръвната захар и е превантивно средство за борба с рака.Ябълковият оцет  също се използва за предотвратяване на крампи на краката, пърхот , артрит и др. и за изчистване на вредните токсини от тялото. 

Ябълков оцет за отслабване 
Ябълковият оцет  насърчава обмяната на веществата, което води до изгаряне на мазнините по-бързо от нормалното. За да постигнете загуба на тегло, вие трябва да започнете с една чаена лъжичка ябълков оцет преди всяко хранене 3 пъти дневно за 2-3 дни и постепенно увеличавайте количеството на две до три супени лъжици. 

Ябълковият оцет - Как действа 

 Смята се, че витамините , минералите, ензимите, аминокиселините и други съставки в ябълков оцет съвместно ускоряват скоростта на метаболизма, намаляват  задържането на вода в тялото, а също и потискат  апетита . Ако се консумира преди ядене, може да предизвика усещане за ситост.Според някои от последните медицински изследвания, оцета забавя покачването на кръвната захар и нивата на инсулина, след хранене.  Задължително използвайте ябълков оцет, , който се състои от двойна ферментация ябълков сок,който е нефилтриран и непастьоризиран,тъй като тези процеси унищожават полезните съставки в ябълковия оцет. 
Скоростта на загуба на тегло може да варира, като цяло, отслабването ще бъде постепенно, но постоянно. 

Сподели
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.